Pages Menu
Categories Menu

Județul Satu Mare a participat la Forumul Internațional pentru Dezvoltarea Afacerilor-Futurallia 2015Futurallia 2015 2Județul Satu Mare a participat la Forumul Internațional pentru Dezvoltarea Afacerilor-Futurallia 2015. Din delegație a făcut parte și directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intecomunitară Județul Satu Mare, Nicoleta Lașan.

Futurallia este cel mai important forum pentru dezvoltarea afacerilor, dedicat celor care își doresc dezvoltarea de parteneriate comerciale, industriale, financiare sau tehnologice, punând în același timp la dispoziție și o rețea globală de contacte. Cea de a 20-a ediție a forumului a avut loc la București în perioada 10-12 iunie 2015, în timp ce edițiile anterioare au fost organizate în state precum Franța, Polonia, Canada, Turcia, Qatar.

Futurallia 2015 1Participarea Judeţului Satu Mare la acest forum se înscrie în seria evenimentelor prin care se doreşte consolidarea mediului de afaceri şi atragerea de investitori. Reprezentanţii Judeţului Satu Mare prezenţi la acest forum au pregătit un stand unde potenţialii investitori au fost informați cu privire la oportunităţile de investiţii pe care le oferă judeţul nostru și au avut întâlniri cu potențiali oameni de afaceri.