Pages Menu
Categories Menu

Județul Satu Mare prezent la EXPOREAL 2015 – Cel mai mare târg de investiții din EuropaJudețul Satu Mare a participat în perioada 5-7 octombrie 2015 la cel mai mare târg de investiții din Europa – EXPOREAL 2015. Județul Satu Mare a fost prezent la acest târg pentru prima dată în calitate de expozant în cadrul Standului Expozițional al României administrat de către Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Delegația Județului Satu Mare a fost condusă de către Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor. Din delegație a făcut parte și Nicoleta Lașan – director executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare.

 

Aflat la cea de a 18-a ediție, târgul s-a desfășurat la Munchen și reunește toate sectoarele importante pentru investitori: dezvoltarea și managementul proiectelor, investiții și fonduri de plasament, consultanță în domeniul imobiliar, arhitectură, planificare urbană, promovarea regiunilor economice și a orașelor. La târg au fost prezenți peste 1700 de expozanți, fiind vizitat de peste 35.000 persoane interesate din 74 de țări, conform estimărilor de la edițiile precedente.

Participarea Județului Satu Mare la acest târg se înscrie în seria de evenimente care vizează consolidarea mediului de afaceri și atragerea de investitori prin prezentarea oportunităților pe care Județul Satu Mare le oferă în variate domenii (industrie, turism, agricultură, comerț) și prin participarea la discuții cu potențiali investitori.