Pages Menu
Categories Menu

A COMMINRATION projekt kezdő konferenciájalogo_commigration2Erasmus EN

  1. április 16-án került megrendezésre a Commigration – átfogó megközelítés kidolgozása a bevándorlókkal dolgozó alkalmazottak számára és hatékony kommunikációs stratégia kidolgozása című projekt Kick-Off kezdő konferenciája, amely projektnek partnere a Szatmár Megyei Közösségi Fejlesztési Társulás.

Az online megrendezésre kerülő kezdő konferencián részt vett mindegyik  projektpartner: Antalya Migrációkezelési Tartományi Igazgatóság (Projektvezető), Antalya Európai Unió és Külügyi Központja (CEUPA), Akdeniz Egyetem, Sapienza Egyetem Róma, Szatmár Megyei Közösségi  Fejlesztési Társulás, Learning for Integration ry. A konferencia során pénzügyi és adminisztratív témákat vitattak meg a projekt megvalósításával kapcsolatban, illetve a projektpartnerek bemutatták a projekt megvalósításának eredményeként elérendő kilenc fő eredményt.

A Commigration stratégiai partnerség az oktatás és képzésre, amelynek fő célja a bevándorlókkal való hatékony kommunikáció fejlesztése képzési programok és eredmények kidolgozása és biztosítása révén a bevándorlás területén dolgozó alkalmazottak számára. A projektet az Európai Bizottság finanszírozza az Erasmus + Együttműködési  Program által az innováció és a bevált gyakorlatok cseréje érdekében. A projekt végrehajtásának időszaka két év, 2020. december 31-től kezdődően, a projekt teljes költségvetése 211 774 euró..