Pages Menu
Categories Menu

Vizite de lucru în Județul Satu MareAsociația de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare își propune să sprijine comunele și orașele membre ale Asociației interesate să depună spre finanțare proiecte în noul exercițiu financiar 2014-2020.

În acest sens, în lunile septembrie și octombrie vor fi întreprinse vizite de lucru la sediul primăriilor asociate cu scopul de a identifica ideile de proiecte care se doresc a fi implementate, posibilele proiecte comune pentru care Asociația poate depune cereri de finanțare în nume propriu, precum și orice alte posibilități de sprijinire a activității primăriilor din județ în domeniul accesării și implementării proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

Primele vizite au avut loc în comunele din zona Carei şi Halmeu, urmând ca astfel de vizite de lucru să aibă loc în toate comunele și orașele din județ.

Reamintim faptul că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare a fost înființată în luna ianuarie a acestui an cu scopul de a pregăti, promova și implementa proiecte pentru dezvoltarea Județului Satu Mare, în interesul comun al tuturor localităților asociate.

Asociația are un număr de 59 de membri fondatori, şi anume Județul Satu Mare, 5 orașe și 53 de comune.